**

Thysta, Rap Hírek, Más Hírek

5 filmmel kapcsolatos dolog, amiről nem hallottál

2 perc

Armageddon

A NASA mutatja a filment a management training programja keretein belül. Az új managerek azt a feladatot kapják, hogy keressenek a filmben minél több hibát. Eddig 168-at találtak.

Keresztapa

A macska, amit Marlon Brando a bevezető jelenetben egy árva macska volt amit Coppola talált a Paramount Studios parkolojában, és a forgatókönyvben nem lett volna benne.

Django elszabadul

Abban a jelenetben, amikor Leonardo DiCaprio rácsap az asztalra, túl erősen sikerül neki, és egy pohár eltörik, komoly vágást okozva a színész kezén. Elkezdett komolyan vérezni. DiCaprio szerepben maradt, belökött még egy plusz sort, majd a mögötte ülő fekete hölgy arcára kente a vért. Tarantinot ez annyira lenyűgözte, hogy ezt tartotta meg a végső vágásban.

Forrest Gump

Bármilyen meglepő, Tom Hanks a Forrest Gump alakításáért nem lett kifizetve. Helyette, százalékpontokat kapott a filmből. Ezeknek az értéke körülbelül 40 millió dollár lett.

A sötét lovag

Amikor felkészült a Jokert alakító, azóta posthumous Oscar-díjas Heath Ledger a karakter alakítására, hat hétre elvonult egy motelszobába. Ezalatt az idő alatt mélyen beleásott a karakterbe, a jellemébe, a mimikájába, hanglejtésébe.

Mennyire tetszett ez a cikk neked?

Kattints egy csillagra!

Értékelés állása: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nincs értékelés! Legyél az első.

Csapasd másoknak is! Valszeg unatkoznak és hülye Facebook posztokat olvasnak.