ThystaWorld.Hu

Az ötszörös világbajnok, Lewis Hamilton tippjei a siker eléréséhez

2 perc

1985-ben született Angliában. Édesanyja fehér bőrű angol hölgy, édesapja Grenadából szármaik, így Hamilton az ún. mixed race-be tartozik. Gyerekkorában karatézott, hogy megvédje magát az iskolában, a folyamatos támadásoktól. Hat éves volt, amikor az édesapja vett neki egy távirányítós autót, ez indította el versenyzői pályáján. Minden idők legfiatalabb olyan embere, aki egy F1es csapattal szerződést írt alá, 13 éves volt. 2007-ben 41 ezer angol fontért eladta gokartját, a pénzt pedig jótékony célokra ajánlotta. 2008-ban egy elképesztő utolsó futam során minden idők legfiatalabb világbajnoka, és minden idők első és mai napig egyetlen színesbőrű világbajnoka lett.

És itt most megállnék. Kérlek ne olvass tovább, míg nem nézed meg az alábbi 5 perces videót az utolsó 3 körről (ajánlom mindenki figyelmébe, hogy azt is nézze meg, milyen, amikor egy nő, aki mellesleg világsztár [Nicole Scherzinger, Pussycat Dolls] majd kiugrik a bőréből, ahogy a párja sikerének örül). Ez történhet veled is, ha soha nem adod fel.

Ha félelem van benned, szerintem az fegyenc állapotban tart. Én pedig nem vagyok fegyenc. Azt érzem, megtehetek bármit, amiért megküzdök. Szerintem ez csak egy mentális állapot, mikor a félelem előjön, és bizonytalanságban tart. […] Amikor fiatal voltam, az egész csak szórakozás volt, olyan, amiben jó voltam, az iskola nem ment mindig, de a pályán azt éreztem, otthon vagyok. Éreztem a visszaigazolást például az apám mosolyából. [..] Ebben a sportban sokat olvasol idősebb versenyzőkről akik már sikeresek. A fiatalnak azt mondják, neked is olyannak kell lenned. De ez nem igaz. Mindenki útja más. [..] Minden nap eldöntheted, hogy rutinszerűen élsz, vagy azt mondod, ma jobb leszek. [..] Tele volt a falam Muhammad Ali poszterekkel, és mindig csodáltam a hozzáállását, az önbizalmát. Ha őt néztem, azt éreztem, én is megcsinálhatom. [..] Persze, keresztül mész majd jobb és rosszabb időszakokon. [..] 11 évesen mondták rám, hogy soha nem leszek sikeres [feketeként] a Forma 1-ben.

#F1ndingAnEdge with Lewis Hamilton

Mennyire tetszett ez a cikk neked?

Kattints egy csillagra!

Értékelés állása: 5 / 5. Értékelések száma: 2

Még nincs értékelés! Legyél az első.

Csapasd másoknak is! Valszeg unatkoznak és hülye Facebook posztokat olvasnak.