ThystaWorld.Hu

Leonardo DiCaprio 5 tippje a sikerhez

2 perc

1. Ahogy a “kudarcaidhoz” hozzáállsz, az számít

Akármilyen tehetséges, DiCaprio találkozott a “kudarccal”, számtalan alkalommal. Más színészek egy elvesztett szerep vagy probléma után kiakadtak, de ő soha. Mindig a következő lehetőségre fókuszált.

Az élet sok kihívást fog eléd dobni. Sokszor leszel egy centire a trófeától, csak hogy más vigye el az orrod elől. Az, hogy az ilyen helyzetekre hogy reagálsz, fogja meghatározni a végső sikeredet, vagy kudarcodat.

2. Merj különbözni

Beállni a sorba ma nagy divat.

Ha azt akarod, emlékezzenek rád ha nem leszel, merj különbözni. Gondolj a Visszatérőre, a Wall Street Farkasára vagy a Titanicra. Három teljesen különböző karakter, de ahogy ő alkalmazkodott mindegyikhez arra nincs más szó mint a zsenialitás.

3. A siker nem végállomás, hanem utazás

Az egyenesen rossz filmektől a brutális kasszarengetőkig, DiCaprio mindnek a szívében volt. 19 éves korában kezdte, és a most 44 éves színésznek 21 évet kellett várni az Oscar-díjra, holott nem kevés ember gondolja (köztük én), hogy régen meg kellett volna kapnia.

Rengeteg filmje sikeres lett, pár elbukott, az élet egyszerűen ilyen, és a legsikeresebbek ezt elfogadják, és mennek csinálni azt, amiben a legjobbak. Bármilyen adottságú és tehetségű vagy, a siker nem jön csak úgy.

4. Ne maradj sokáig a komfortzónádban

DiCaprio valószínűleg az egyik legsokoldalúbb Hollywood-i színész. Tud viselkedni rosszfiúként, gátlástalan üzletemberként, romantikus önfeláldozóként. Hogy csinálja vajon?

DiCapriora az jellemző, hogy nem ül meg a tehetségén. Ellenkezőleg. Kitapossa magából a meleg sz*rt is. Az Oscar díja nem lustálkodás, hanem órák, napok, évek munkálkodása azon, hogy túlszárnyalja önmagát. Tudja, hogy kellemetlen szituációkba kerülni azért jó, mert kikerülsz a komfortzónádból, és növekedhetsz.

5. Az önbizalom a legjobb ruházat

Az önbizalom nem az, hogy tetszeni akarok. Az önbizalom az az, hogy nem baj, ha nem.

Az önelfogadás vonzóvá tesz, és bájos megjelenésűvé. Az önbizalom egyszerűen sármos. De a lényeg, hogy nem kapható a Tescoban. Azzal szerzed meg, ha szembemész a félelmeiddel, hiszel magadban és a képességeidben.

Mennyire tetszett ez a cikk neked?

Kattints egy csillagra!

Értékelés állása: 5 / 5. Értékelések száma: 3

Még nincs értékelés! Legyél az első.

Csapasd másoknak is! Valszeg unatkoznak és hülye Facebook posztokat olvasnak.