ThystaWorld.Hu

Rólam

1986-ban születtem Ózdon, Skorpió jegy alatt.

Faterom NPD (nárcisztikus), anyám borderline. Tudnék annyi traumát mesélni, hogy az egész zeném egy horror show lenne meg ez azz oldal is, de szeretnék egy olyan egyensúlyt, ami azért az inspirálás és az élet gyönyörű oldala felé hajlik. Mert van, hajjaj.

Szüleim korán elváltak, gyerekkoromat az elcseszett és még elcseszettebb balhék tették ki, melyekről többnyire nem én tehettem. Később, tizenévesen már asszem én is értelmi szerző voltam. Ettől függetlenül mindig jól tanultam, és 14 évesen kezdett el nagyon érdekelni a zenélés, miután meghallottam egy Eminem dalt (D12 – I’ll Shit On You). Komolyabban 18-20 körül kezdtem venni, akkor már biztosan tudtam hogy ezzel (vagy ezzel is) szeretnék foglalkozni.

A “hitelesség” az egyik legfontosabb kulcsszó mind életében mind pedig művészetében – ez a szó hogy hitelesség ami különbséget tesz a panel ablakából író telepi, és egy Thysta-féle borsodi MC között. Nem kívülről szemlélődő mesélővel van ugyanis dolgunk, hanem belülről megélt, konkrét magánéleti példákkal alátámasztott rapszövegek ezek. Az alkoholizmus, az utcai életokok nélküli verekedések, vagy éppenséggel a család romlottsága van terítéken – zsírfoltos ózdi abroszon tálalva mosatlan evőeszközökkel. Ettől lesz olyan nyers, olyan durva, és olyan átkozottul életszagú az egész.” – Kriptha Face

Borsodhiphop #2 - Thysta - "Legbetegebb LP" albumelőzetes - Las Vegas Bár Ózd, BAZ 2/2
Thysta - December (2.0)

A ThystaWorld-ből szeretnék előbb utóbb egy olyan helyet csinálni, ami minden olyan információt és tanácsot tartalmaz, amiben hiszek, hogy hozzásegíthet egy tartalmas, izgalmas, boldog élethez, amit nem árnyékol be a múlt, és amit érdemes élni.