Thysta, Rap Hírek, Más Hírek

Will Smith 5 tippje a sikerhez

Will Smith 5 tippje a sikerhez

2 perc

Belátod, vagy nem, az arc egy vadállat. A világ legelső rap grammyje, számtalan rapsláger, Men In Black, Bad Boys, Kaliforniába jöttem, akció-vígjátékok vagy épp elképesztően mély filmek (ja, és 300 millió dolláros vagyon). Színész, rapper, producer, dalszövegíró és motivátor. Hogy lehet az arc ilyen sikeres? Elmondja. Will Smith tippjei a sikerhez.

Oda se figyelj a “kisemberre”

Ne hagyd másoknak, hogy megmondják, mit tudsz, mire vagy képes, és mit nem tudsz, és mire nem vagy képes. Az emberek nem istenek és nem mindentudóak, sokszor magukból indulnak ki, máskor rosszindulatúak. Amikor olyanra vágysz, amire ők soha nem is mertek, a saját gyávaságukra emlékezteted őket. Ha hiszel valamiben, egyszerűen lépd át a félelmed, és csak nézd meg, hova jutsz? Elbuktál? Oké, hasznos tanulságod van belőle. Nyertél? Hát, akkor nyertél. Pont.

Ahol vagy most, nem egyenlő azzal, ahol leszel

“Ha nem tetszik ahol vagy, változtass helyet! Nem vagy fa.” – Jim Rohn

Van egy arab mondás, mi szerint bármi rossz történik veled, írd le a homokba, töröld ki, és akkor az emlékezetedből is kitörölheted. A múltad nem kell, hogy meghatározzon, ahol vagy, csak ideiglenes. Ha beragadva érzed magad, ideje átkapcsolni az agyadat, és egy szép jövő felé tekinteni.

Dönts

Nem változtathatod meg az életed, amíg nem döntesz. Döntsd el, mi lesz, ki leszel, hova tartasz és hogyan fogod csinálni – ez az első lépés. Az vagyunk, akik akarunk lenni.

Legyen célod

Amikor ez életedet a legnagyobb céljaid szerint éled, a lelked olyan hangon fog “énekelni”, ahogy még sosem “láttad”. Ez egy érzés, amit csak ott fogsz megérezni. Nem számít honnan jössz, ki vagy, és mit dolgozol. Ha akarsz egy jelentésteljesebb, jobb életet, kell, hogy legyen célod.

Légy nagy

A nagyság nem egy ilyen ezoterikus, megfoghatatlan, Isten-szerű tulajdonság, ami csak pár különleges embernek adatik meg. Ez olyan, amit mindannyiunkban ott van. Egyszerű, ebben hiszek és hajlandó vagyok ezért meghalni. Pont. Ennyi. Ennyit kell tudnom, és innentől teszed, amit tenned kell.

Mennyire tetszett ez a cikk neked?

Kattints egy csillagra!

Értékelés állása: / 5. Értékelések száma:

Olvass el mást is!

Csapasd másoknak is! Valszeg unatkoznak és hülye Facebook posztokat olvasnak.